HASIM CİNAYETİNE TAHRİK İNDİRİMİ

Erzurum’da hasımını bıçakla öldüren şahsa müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti maktülün zanlıya karşı kullandığı sinkaflı küfürleri ağır tahrik olarak değerlendirerek cezasını 18 yıl hapse çevirdi.

16 Ekim 2012 Salı 15:49
HASIM CİNAYETİNE TAHRİK İNDİRİMİ
Erzurum’da 11 Ocak 2012 Ali Ravi Caddesi üzerinde meydana gelen olayda hasımı olan maktül Fatih Genç’i (30) ile aralarında daha önce husumet olan Poyraz Davut Taşdemir (27) aralarında tartışma çıktı. Tartışma üzerine belinden bıçağı çıkaran Poyraz Davut Taşdemir, Fatih Genç’i altı yerinden bıçaklayarak ölümüne neden oldu.
Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutulu olarak yargılanan Poyraz Davut Taşdemir, “Kasten adam öldürmek” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Poyraz Davut Taşdemir’e cinayeti ağır tahrik altında işlediği gerekçesiyle cezasında indirim yaparak 18 yıl hapis cezası verdi.

Editör

Son Güncelleme: 16.10.2012 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.