HABER-İŞ SENDİKASI’NA TAZE KAN

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığına Kemal Akkan getirildi.

11 Nisan 2013 Perşembe 16:46
HABER-İŞ SENDİKASI’NA TAZE KAN
Eski başkan Mücahit Özdemir’in Genel merkez genel teşkilat genel sekreteri olarak görevlendirilmesinin ardından Türkiye Haber-İş SendikaErzurum Şube Başkanlığına Kemal Akkan atandı.

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Merkezinin 30-31 Mart tarihlerinde yapılan olağan üstü genel kururlunda Mücahit Özdemir teşkilat genel sekreterliğine seçilmişti. Özdemir sendika binasında düzenlenen törenle görevini Kemal Akkan’a devretti.

Akan yaptığı açıklamada görevi en iyi şekilde yürüteceğinin bunun en önemlisinin de takım ruhuyla çalışmak olduğunu dile getirdi. Akan, “Bu görev bizler için bir şereftir. Bayrağı daha ileriye taşıyacağımdan emin olun” dedi.

Yapılan yeni görevlendirme ile Şube sekreterliğine Hüsamettin Aylar, Şube mali sekreterliğine ise Niyazi Arslan getirildi.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2013 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.