GENÇ ÖĞRETMEN TRAFİK TERÖRÜ KURBANI OLDU

Erzurum’un Köprüköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 ay önce ataması yapılan genç öğretmen hayatını kaybetti.

28 Ekim 2013 Pazartesi 09:59
GENÇ ÖĞRETMEN TRAFİK TERÖRÜ KURBANI OLDU
Önceki gün saat 11.00 sıralarında Köprüköy ilçesine bağlı Çatak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Osman Erkan idaresindeki 25 SC 562 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil içerisinde bulunan ve 2 ay önce Ardahan’a Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atanan 24 yaşındaki öğretmen Melike Demirbaş, hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan Durak Demirbaş da yaralandı. Sürücü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hayatını kaybeden Melike Demirbaş ve yanındakilerin gelin çıkarmak için düğün konvoyuyla Köprüköy’e gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Melike Demirbaş, Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Yağmurcuk köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Melike’nin ölümü yakınlarını, Erzurum’daki arkadaşlarını yasa boğdu. 

Editör

Son Güncelleme: 28.10.2013 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.