GENÇ GİRİŞİMCİ BAYANDAN KÖZ ATEŞİNDE TÜRK KAHVESİ

Erzurum’a yeni bir tarz kazandırmak isteyen girişimci Rümeysa Tazegül, köz ateşinde hazırlanan Türk kahvesi mekânı açtı.

22 Haziran 2012 Cuma 16:46
GENÇ GİRİŞİMCİ BAYANDAN KÖZ ATEŞİNDE TÜRK KAHVESİ
Tarihi çifte minarelerin arkasında açılan mekân tarihi dizaynı ile dikkat çekiyor. Tarihi mekanda Türk kahvesinin yanında nargile servisi de yapılıyor. Mekânda akşamları ud, klarnet, kanun eşliğinde canlı müzik ziyafeti veriliyor. Çifteler kahve isimli yerin sigara içenler ve hava almak isteyenler için bahçesi bulunuyor.
Çifteler kahvenin garsonları bayanlardan oluşuyor. Kahvenin yanında, içenlerin ağzında hoş tatlar bırakacak çikolatalar ikram ediliyor. Kahve içmeye gelen misafirler aynı zamanda kuş sesleri eşliğinde kitap okuma şansı buluyor. İşletmenin kurucusu ve sahibi Rümeysa Tazegül, böyle bir yer açmasında amacını Erzurum’ a üretici olarak katkının yanında Erzurum halkına bir hava yaşatmak, Türk kahvesini köz ateşinde tattırmak gelen misafirlerin kendilerini evinde gibi hissettirmek olduğunu söyledi.
Tazegül, işletmenin açılışında emeği geçen ERZURUMGİAD Başkanı Mehmet Nuri Alim’e teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 22.06.2012 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.