GENÇ ATLETLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Vali Dr. Ahmet Altıparmak Erzurum’da bulunan Türkiye’nin tek Curling Salonunda incelemelerde bulundu ve burada spor eğitimi alan genç sporculara sürpriz bir ziyarette bulundu.

14 Temmuz 2013 Pazar 15:41
GENÇ ATLETLERE SÜRPRİZ ZİYARET
Haftasonu tabyaları gezen ve Eğitimci – Yazar Abdurrahman Zeynal’dan burayla ilgili bilgiler alan Vali Altıparmak ardından aynı bölgede bulunan Curling Salonuna geçti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bölgedeki çocukların ve gençlerin spor eğitimi alabilmeleri için açtığı atletizm kursuna giden gençlerle bir araya gelen Vali Altıparmak çalışmaları hakkında Antrenör Yunus Sadır’dan bilgiler aldı.  Kursiyerleri yaş gruplarına göre ayırdıklarını ifade eden Sadır burada antrenmanlar yaptıklarını, sportif faaliyetler ve eğitsel çalışmalara yer verdiklerini ve il içinde yapılan müsabakalara katıldıklarını söyledi.

Sporcu gençlerle bir süre sohbet eden Vali Altıparmak, ne tür çalışmalar yaptıklarını ve çalışmaları nerede yürüttüklerini sordu. Curling Salonunu da gezen Vali Altıparmak, Erzurum’un tesis açısından zenginliğine ve bütün tesislerin yurt içinden ve yurt dışından gelen herkesin hizmetinde olduğuna dikkat çekti. 
Bu eşsiz tesislerin yaz döneminde kamp için, yurt içi ve yurt dışından gelecek sporcular ve kulüpler tarafından kullanmalarını arzu ettiklerini de ifade eden Vali Altıparmak bunun için çaba sarf etiklerini belirtti. Vali Altıparmak spor salonundan ayrılmadan önce sporcularla toplu fotoğraf çekildi. 

Editör

Son Güncelleme: 14.07.2013 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.