FİKİR KAMPINDAN KADIN BİLİŞİM MERKEZİNE

Haftanın Çarşamba günleri Erzurum Polis Radyosunda canlı olarak yayınlanan “Kalkınmada Anahtar Çözümler” programına, bu hafta KUDAKA Program Yönetim Birimi uzmanı Lokman Pirim konuk oldu.

20 Kasım 2013 Çarşamba 16:07
FİKİR KAMPINDAN KADIN BİLİŞİM MERKEZİNE
Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Fikir Kampı’nda birinci olan ve Lokman Pirim’in masa rehberliğini yaptığı grup üyelerinin de katıldığı programda; kırsaldaki kadınların bilişim ve internet teknolojisinden yeterince istifade edememeleri sorununa sunulan projenin gerekçesi, amacı, faaliyetleri ve beklenen sonuçları konuşuldu.

Fikir Kampında ekip olarak geliştirdikleri “Kadın Bilişim Merkezi” projesinin detaylarına değinen Lokman Pirim, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın organizasyondaki yeri hakkında bilgiler verdi.

Program esnasında söz alan 8 kişilik grubun genç üyeleri; fikrin nasıl ortaya çıktığı, ne gibi faaliyetler içerdiği, uygulama süreci ve sürdürülebilirlik aşamasının nasıl olacağı, kısa-orta ve uzun vadede projeden ne gibi sonuçlar beklendiğine dair görüş ve düşüncelerini dile getirdiler.

Keyifli bir sohbet havasında geçen programın sonunda sunucu Enes Okumuş, Lokman Pirim ve ekibine çalışmalarında başarı dileklerini ileterek teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 20.11.2013 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.