ESOB’DAN BAŞKENT ÇIKARMASI

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptı. Çeşitli Bakanlıklarla görüşmeler yapan ESOB heyeti, kent esnafının sorunlarını bir kez daha Başkent’e taşıdı.

10 Şubat 2015 Salı 10:25
ESOB’DAN BAŞKENT ÇIKARMASI
ESOB Başkanı Rasim Fırat’ın öncülüğünde Ankara’ya giden yönetim kurulu üyeleri çeşitli temaslarda bulundu. Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, Oto Tamirciler Odası Başkanı Fatih Çiftçi, Demirciler Odası Başkanı Zekai Kaplan, Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, Oltu Şoförler Odası Başkanı Samih Türkan, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Fatih Kantar, Hınıs Esnaf Odası Başkanı Faruk Atalay, Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder, ESOB Genel Sekreteri Cüneyt Acır’ın katıldığı görüşmelerde kent esnafının çözüm bekleyen sorunları gündeme getirildi. Başkan Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı makamında ziyaret etti. Kent sorunlarının tartışıldığı görüşmelerin ardından ESOB heyeti, Erzurum eski Valisi İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk’ün makamına geçti. Erzurum’u yakından tanıyan bir isim olan Sebahattin Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ankara’da ki görüşmelerin esnaflar adına olumlu sonuçlanacağına inandığını belirten ESOB Başkanı Rasim Fırat da, “Esnafımızın sorunlarını bir kez daha Ankara’ya taşıdık ve sorunlarımızın çözümü için destek istedik. Hem konfederasyon hem de ilgili Bakanlıklar nezdinde yaptığımız görüşmeler bir hayli olumlu geçti. Desteklerini bizlere her zaman hissettiren Sayın Bakanımız Efkan Ala ve eski Valimiz Sebahattin Öztürk’ü de ziyaret ederek hasret giderdik” dedi. 


Editör

Son Güncelleme: 10.02.2015 10:26
Anahtar Kelimeler:
ErzurumRasim FıratESOB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.