ERZURUM'U SALTUKLU TEMSİL EDECEK

AK Parti Genel Merkezi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen “Ben Başardım Sıra Sende” Projesinde Erzurum’u temsilen ilginç hayat hikayesiyle Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Saltuklu seçildi.

31 Mart 2013 Pazar 13:34
ERZURUM'U SALTUKLU TEMSİL EDECEK
AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının nevruz etkinliğine katılan AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve Hülya Saltuklu, Erzurum’a özgü ehram ve el sanatlarının tanıtımını yaptılar.
Demir, Saltuklu’nun ürettiği ürünlerle ev ekonomisine katkı sağladığını belirterek, “Ben başardım sıra sende projesi kapsamında Erzurum’dan göndediğimiz projeler içerisinde Hülya Saltuklu seçildi. Projemiz Ankara’da ilgi gördü. Kadınların AK Parti siyaseti içerisindeki yerleri çok önemlidir. Başbakanımızın ifadesiyle 'Kadın siyasetin öznesidir. AK Parti siyasetinin özüdür.'Bu nedenle çok önemli bir görev yaptığınızı, biliyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.