Erzurumsporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcular Hakan Canbazoğlu ve Taylan Antalyalı, Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile bir araya geldi.

admin
admin
29 Kasım 2018 Perşembe 21:39
Erzurumsporlu futbolcular öğrencilerle buluştu

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, MYO yönetimince öğrencilerin uyum sürecini hızlandırmak ve sınav stresini azaltmak için çeşitli etkinlikleri düzenlendi.

Bu çerçevede yüksekokulu ziyaret eden mavi-beyazlı futbolculardan kaleci Hakan Canbazoğlu ve Taylan Antalyalı da öğrencilerle söyleşi yaptı.

Futbolcular, sorularını yanıtladığı öğrencilere, amatör olarak da olsa herhangi bir spor branşıyla ilgilenmeleri önerdi.

Ziyarette Hakan Canbazoğlu'un doğum günü olduğunu öğrenen öğrenciler, sürpriz yaparak deneyimli file bekçisinin doğum gününü kutladı.

Hakan Canbazoğlu ve Taylan Antalyalı söyleşinin ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.