ERZURUM’DA HAVA SICAKLIĞI EKSİYE DÜŞTÜ

Erzurum’da yüksek kesimlere dün yılın ilk karının yağmasının ardından gece en düşük hava sıcaklığı eksi 1 derece olarak kaydedildi.

06 Eylül 2013 Cuma 10:25
ERZURUM’DA HAVA SICAKLIĞI EKSİYE DÜŞTÜ
Doğu Anadolu Bölgesi'nde sıcak hava yerini soğuk hava dalgasına bırakırken bölgede gece en düşük hava sıcaklığı eksi 1 dereceyle Erzurum'da ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklıklarının Salı gününe kadar 1, 2 derece artması bekleniyor. Salı gününden sonra sıcaklıkların düşmeye devam ederek yerini soğuk havaya bırakacağı ve yüksek kesimlerde kar yağışı beklendiği belirtildi. Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre Doğu’da gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum'da eksi 1, Ardahan ve Kars'ta 0, Ağrı'da 4, Erzincan 5, ve Iğdır'da 14 derece olarak ölçüldü.

Editör

Son Güncelleme: 06.09.2013 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.