ERZURUM'DA FİRAVUNLARA TEPKİ YAĞDI

Erzurum’da çeşitli siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş, cuma namazı sonrasında Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamları protesto etti.

23 Ağustos 2013 Cuma 18:22
ERZURUM'DA FİRAVUNLARA TEPKİ YAĞDI
Erzurum Lalapaşa Camii Meydanı'nda düzenlenen protestoya; Erzurum Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meydanda toplanan vatandaşlar, cuma namazı sonrasında Mısır ve Suriye’de yaşanan katliamı lanetleyerek protesto etti. Vatandaşlar ellerindeki bayraklar ve ‘Rabia’ işaretli pankartlarla tekbir getirdi. Daha sonra Mısır ve Suriye’deki Müslümanlar için Dr. Mustafa Ağırman hoca eşliğinde dua edildi. Bazı vatandaşlar dua sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Duanın ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı.

Editör

Son Güncelleme: 23.08.2013 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.