ERZURUM’DA FİDAN İZDİHAMI

Erzurum’da kutlu doğum haftası nedeniyle Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ücretsiz dağıtılan fidandan almak isteyen vatandaşlar birbirlerinin üstüne çıkarak izdihama neden oldu.

26 Nisan 2013 Cuma 15:34
ERZURUM’DA FİDAN İZDİHAMI
Cuma namazı çıkışında Yakutiye Kent Meydanı'nda dağıtılan ücretsiz fidanlardan almak isteyen vatandaşlar birbirleriyle mücadele ederek izdihama neden oldular. Sırayı beklemeyen bazı vatandaşlar fidan alabilmek için traktörün kasasına tırmanırken 20 bin fidan kısa sürede vatandaşlar tarafından adeta kapışıldı. Yaklaşık yarım saat kent meydanında fidan kapışan vatandaşlardan yaşlı ve çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Erzurum Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner, fidan dağıtımı sırada yaptığı açıklamada Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Orman Bölge Müdürlüğü olarak ücretsiz fidan dağıttıklarını belirtti. Çetiner, ”Peygamber Efendimiz (S.A.V) bin 400 sene önce bu mesajı vermiştir. Çevre ve ağaç sevgisini orman sevgisinin çok önemli olduğunu söylemiştir. Biz de bu mesaja binaen halkımıza ücretsiz fidan dağıtmayı düşündük. Bugün cuma namazı sonrasında iki farklı noktada 20 bin fidan dağıtıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da kutlu doğum haftalarında bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Hedefimiz 1 yıl içerisinde 150 bin fidan dağıtmaktır” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.04.2013 15:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.