ERZURUM’DA 2 AYRI TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 9 YARALI

Erzurum’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

12 Haziran 2014 Perşembe 11:06
ERZURUM’DA 2 AYRI TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 9 YARALI
Edinilen bilgiye göre, Erzurum- Ağrı Karayolu Hamamderesi mevkisinde meydana gelen ilk kazada, Pasinler’den Erzurum istikametine gelen Ahmet Hakkıoğlu yönetimindeki 25 DK 011 plakalı briket yüklü panelvan minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak şarampole uçtu. Kazada sürücü Ahmet Hakkıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken araçta yaralı olarak bulunan Ferit Albut ise Sivil Savunma ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Albut ambulansla Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Karskapı kavşağında meydana gelen ikinci kazada ise 25 D 0300 plakalı minibüs ile 25 PD 348 plakalı minibüs çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar Yakutiye ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Editör

Son Güncelleme: 12.06.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.