ERZURUM’A VEDA ETMEYE HAZIRLANIYORLAR

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce hazırlanan 2013 yılı Mülki İdare Amirleri kararnamesi hazır. Kararnamenin çıkması an meselesi.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 10:08
ERZURUM’A VEDA ETMEYE HAZIRLANIYORLAR
2013 Mülki İdare Amirleri kararnamesi bugün yarın yayınlanacak. Kararnamede birçok değişiklik yaşanacağı gibi sürpriz atama ve yer değiştirmeler de yaşanacak. Erzurum’da başta Palandöken ve Aziziye olmak üzere, Oltu ile birlikte bazı ilçelerin de kaymakamlarının değişeceği öğrenildi.
Mülkiye Müfettişi olan ve geçtiğimiz günlerde Erzurum’a veda eden Vali Yardımcıları Mehmet Gök ve Özgür Arslan ile Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler’in yerine atama yapılması beklenirken, Erzurum Vali Yardımcılarının da baştan aşağı yenileneceği iddia ediliyor. 5 Vali Yardımcısının görev yaptığı Erzurum’da en az 4’ünün değişebileceği sızan bilgiler arasında.
Öte yandan 2008 yılından beri Palandöken Kaymakamlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Şenol Esmer’in de bu kararnamede başka bir ile atanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2010 yılında Aziziye Kaymakamlığı’na atanan Turgay Ünsal da ilçeye veda etmeye hazırlanırken, 2007-2010 yılları arasında Aziziye Kaymakamlığı ve 2010 yılından beri de Oltu Kaymakamlığı görevini sürdüren Fatih Çobanoğlu’nun da bu yaz kararnamesi ile 6 yıllık görev süresinin ardından Erzurum’a veda edeceği öğrenildi.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünce hazırlanan Mülki İdare Amirleri üçlü kararname ile atanıyorlar.
İçişleri Bakanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanının müşterek imzaları ile resmi gazetede yayımlanıyor.

Editör

Son Güncelleme: 17.07.2013 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.