Erzurum’a şehit ateşi düştü

Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin şehit düştü.

admin
admin
21 Ağustos 2019 Çarşamba 19:55
Erzurum’a şehit ateşi düştü

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı emir komutasında, Silopi ilçe sınırları içerisinde bulunan Körseli köyü bölgesinde TPAO çalışanlarının emniyetini almak ve bölgede bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla Şehit Güvenlik Korucusu Süleyman Tosun operasyonununda Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı unsurları ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin şehit oldu.

Erzurum Dumlu nüfusuna kayıtlı olan Şehit Güntekin’in eşi ile birlikte İzmir’de yaşadığı ailesinin ise Erzurum’da ikamet ettiği belirtildi.

1992 doğumlu olan şehidin evli ve üç yaşında bir kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Babası vefat etmiş olan şehit Güntekin'in bir abisi ve iki kız kardeşi olduğu bildirildi.

Şehidin naaşının gece saatlerinde Erzurum'a getirileceği ve yarın öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Dumu Şehitliği'nde toprağa verileceği açıklandı.

Editör

Son Güncelleme: 21.08.2019 21:14
Anahtar Kelimeler:
Erzurumşehit Ateşi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.