ERZURUM SPOR LİSESİ’NİN ATLETİZM GURURU

Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Erkek Atletizm takımının gençlerde Türkiye şampiyonu olmasının gururu yaşanıyor.

12 Nisan 2013 Cuma 09:49
ERZURUM SPOR LİSESİ’NİN ATLETİZM GURURU
Mavi-beyazlı atletler, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokolla Okul Sporları Faaliyet Programı’nda yer alan Okullararası Atletizm Yarışları Denizli’de yapılmıştı. Yapılan yarışlarda Antrenör Tuncer Kurt yönetimindeki Erzurum Spor Lisesi, Genç Erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonu olmuştu. Spor Lisesi atletizm takımı, dün Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Antrenör Tuncer Kurt ve öğrencilerini büyük başarıdan dolayı kutlayan Erzurum GHSİM Şube Müdürü Murteza Cengiz, “Şampiyon olduğunuz için çok sevindik, sizinle gurur duyduk. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Antrenör Tuncer Kurt, bir yıl aralıklarla Liselerarası Dünya Şampiyonası yapıldığını, bu yıl dünya şampiyonası olmadığı için Türkiye şampiyonluğu ile yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 12.04.2013 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.