ERZİNCAN'DAN BİNALİ YILDIRIM BAYRAMI

Erzincanlı Binali Yıldırım'ın, Ak Parti Genel Başkan Adayı ilan edilmesi, memleketinde hemen herkese "bayram sevinci" yaşattı.

admin
admin
21 Mayıs 2016 Cumartesi 16:55
ERZİNCAN'DAN BİNALİ YILDIRIM BAYRAMI
Erzincanlı Binali Yıldırım'ın, Ak Parti Genel Başkan Adayı ilan edilmesi, memleketinde hemen herkese "bayram sevinci" yaşattı. Yıldırım'ın genel başkan adayı olarak ilan edileceğinin ihtimalen kulaklara fısıldanmış olması, hazırlıkların çok daha önceden Erzincan'da başladığının göstergesi gibi geldi çoğu insana.
 
Malumun ilanından, yani Binali Yıldırım'ın, Ak Parti Genel Başkan Adayı, doğal olarak da Başbakan ilan edilmesinin ardından Erzincan'da yer yerinden oynadı. Belediye ekipleri, bir anda şehri bayraklarla ve Binali Yıldırım'ın fotoğrafının yeraldığı afişlerle şehri donatırken, "Artık Erzincan'ın da bir bayramı var. Bu bayram, 20 Mayıs Binalı Yıldırım Başbakanlık Bayramı" demekten alamadılar kendilerini. * Fotoğraf: Öztürk Akkök

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.