EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE PLAKET

Yakutiye İlçe Müftülüğü’nün aylık mutat toplantısı Aziziye Kuran Kursu’nda yapıldı.

22 Mayıs 2014 Perşembe 23:11
EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE PLAKET
Erzurum’un Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde yıllarca hizmet veren ve emekli olan hocalara Türk Diyanet Vakıf-Sen Erzurum şubesi emekli imamları unutmadı. 

Aziziye Kız Kuran Kursunda düzenlenen programda Yakutiye İlçe Müftülüğünde ve Aziziye İlçe Müftülüğünde yıllarca görev yapmış İmam Necati Kotan, Halis Mavibaş, Farız Gül ve Salih Karslı’nın emekli olmaları nedeniyle Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Arslan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Programda konuşma yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Erzurum Şube Başkanı Eyüp, Bugüne kadar insanlığa dini hizmetler yolunda ömrünü adamış ve aramızdan ayrılan başta Efendimiz olmak üzere din görevlilerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet bahçesi olsun. Şuanda aramızda olan emekli din görevlilerimize de hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açıktır. Bugünkü törenimize katılan tüm değerli emekli personellerimize ve büyüklerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Din hizmetlerinde çalışmanın önemli olduğuna vurgu yapan Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı “Allah sevdiği kullarını kendisine en yakın yerde istihdam eder. Din hizmeti Allah’a en yakın olan makamdır. Ne mutlu sizlere ki bu yaptığınız işlerden dolayı vatandaşlardan teşekkür alıyorsunuz. Diğer taraftan da Allah’ın rızasını kazanıyorsunuz. Bu yaptığınız hizmet mutlaka mizanınıza konacaktır. Bu can bu tende olduğu müddetçe Allah için çalışmaya devam edeceğiz. Din hizmetinde emeklilik yoktur, çalışmaya devam edeceğiz.“ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2014 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.