ELLERİNDE FIRÇALARLA OKUL BAHÇE DUVARINI BOYADILAR

Oltu Ortaokulu öğrencileri, görsel sanatlar dersinde okul bahçe duvarını boyadılar.

27 Mart 2013 Çarşamba 11:28
ELLERİNDE FIRÇALARLA OKUL BAHÇE DUVARINI BOYADILAR
Okul Müdürü Mevlüt Tolu, okulun dış cephe ve bahçe duvarlarının oldukça çirkin ve bakımsız bir halde olduğunu belirterek, “Öğrencilerimizin okul bahçe duvarlarını boyama isteği karşısında memnuniyet duyduk. Hatta bundan sonra okul bahçe duvarlarına güzel resimler yapmayı da düşünüyoruz. Öğrencilerimizin bu duyarlılığı bizleri bir hayli memnun etti” dedi.

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Salih Bayrak ise, öğrencilerinin okul bahçe duvarını boyama talebine kayıtsız kalamadıklarını belirterek, öğrencilere emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Okullarının duvarlarının kirli ve çirkin yazılarla dolu olduğunu dile getiren öğrenciler, “Öğretmenimize okul duvarını boyayarak, okulumuzu güzelleştirmek istediğimizi söyledik. Öğretmenimiz de bize yardımcı oldu. Okul müdürümüz boya ve fırça aldı. Bizler de elbirliği yaparak gönüllü bir şekilde büyük bir keyifle okul duvarımızı boyadık. Şimdi daha güzel oldu” şeklinde konuştular.

Öğrenciler, 110 metre uzunluğunda ve 2 metre yüksekliğindeki duvarı 4 gün içerisinde 30 kilogram boya kullanarak boyadılar.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.