El-Bab şehidi Uzman Çavuş Atalay için mevlit okutuldu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) geçen yıl Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Fırat Kalkanı Harekatı sırasında yaralanarak kaldırıldığı Gaziantep'teki hastanede şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Sedat Atalay için memleketi Erzurum'da mevlit okutuldu.

admin
admin
10 Şubat 2018 Cumartesi 10:34
El-Bab şehidi Uzman Çavuş Atalay için mevlit okutuldu

Aşkale ilçesindeki Merdiven Mahalle Cami'sinde cuma namazı öncesi gerçekleşen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda ilahiler, kasideler okundu ve şehit Atalay'ın yanı sıra Afrin ve El-Bab'ta şehit olan askerler için de dua edildi.

Programın ardından şehit Atalay, mezarı başında anıldı.

Mevlit programına Aşkale Kaymakamı Mehmet Aksu, Erzurum Büyükşehir Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Aşkale Belediye Başkan Vekili Şenol Polat, kamu kurumlarının müdürleri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mezarlık ziyareti sonrası Aşkale Belediyesi vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumŞehitAtalayElbab
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.