DÖŞEMEALTI'NDA ERZURUMLULAR DERNEĞİ AÇILDI

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı.

02 Eylül 2013 Pazartesi 12:32
DÖŞEMEALTI'NDA ERZURUMLULAR DERNEĞİ AÇILDI
Yeniköy Mahallesi Kanal Caddesi’ndeki dernek binasının açılışını Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Kaymakam Mehmet Baygül, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başakanı Bahattin Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tosun yaptı.

Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Köksal Kılıç, derneğin Erzurum kültürünü Döşemealtında sürdürmek ve yaşatmak amacıyla kurulduğunu söyledi. İlçede 100’e yakın hanede Erzurumluların ikamet ettiğini hatırlatan Kılıç, “Çeşitli nedenlerle gelip ilçeye yerleşen Erzurumluları bir dernek çatısı alında toplayarak, kendi kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak istedik. Hedeflerimiz arasında öğrencilere imkanımız ölçüsünde burs vermek var” dedi.

Döşemealtı Belediye Başakanı Nurettin Tursun ise, Erzurumlular Derneği yönetici ve üyelerini kutlayarak yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Dualarla kesilen kurdelenin ardından konuklara Erzurum’un ünlü cağ kebabı ikram edildi.

Editör

Son Güncelleme: 02.09.2013 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.