DİYANET-SEN'DE KİLİT DÖNEMİ

Diyanet-Sen Erzurum Şube Başkanlığını yürüten Mehmet Dindi’nin İstanbul’a tayin olmasının ardından düzenlenen veda yemeğinde görevini Abdussamet Kilit’ e devretti.

02 Ocak 2013 Çarşamba 10:56
DİYANET-SEN'DE KİLİT DÖNEMİ


Yemeğe Katılan Erzurum İl Müftüsü Yakup Arslan Birliğin rahmete, ayrılığın ise azaba, gevşekliğe vesile olduğunu belirterek, ”Erzurum da ki beş yıllık görevim dönemi Diyanet-Sen’ in Erzurum şube başkanlığını yürüten Dindi hocamızla istişarelerde bulunarak hayırlı hizmetlere vesile olduk. Kendilerine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Allah bizleri daime böyle bir arada birlik içerisinde bunmamızı nasip etsin.” dedi.

Diyanet-Sen Erzurum Şube başkanlığı görevini devralan Kilit ise Dindi’ye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek aldıkları bu görevin sorumluluğu idrakinde bulunduklarını ifade ederek “Personeli olmakla şeref duyduğumuz Diyanet İşleri Başkanlığının onurunu, üyelerimizin haklarını karalılıkla savunmaya yönetim kurulundaki ve ilçelerdeki değerli arkadaşlarımızla beraber aralıksız devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Plaket takdimiyle vedalaşan Mehmet Dindi “Yaptığımız çalışmaların başarısı 20 ilçemizde bulunan Diyanet-Sen şube başkalarının ve sendikamıza üye olan arkadaşlarımızın başarısıdır. Bu çalışmalarımızda bizlere destekçi olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenlenen veda yemeğine Erzurum il müftü yardımcıları, Yakutiye İlçe Müftüsü Osman Yazıcı, Aziziye ilçe müftüsü Nurettin Akgül ve din görevlileri katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.