Devasa Bir Yıkama Kapasitesi!

Çamaşır makinesi satın alırken hangi özelliklere bakarsınız?

admin
admin
19 Nisan 2016 Salı 15:36
Devasa Bir Yıkama Kapasitesi!

Çamaşır makinesi satın alırken hangi özelliklere bakarsınız? Yüksek olasılıkla enerji tüketim durumuna, tasarımına ve yıkama süresine dikkat edersiniz. Genellikle yıkama kapasitesine pek bakılmaz ama aslında bu beyaz eşyaları en önemli özelliği yıkama kapasitesidir. Kapasite sorunu yaşamak istemeyenlerin ortak tercihi ise samsung çamaşır makinesimodelleri oluyor. Çünkü devasa yıkama kapasitesine sahip modeller üretmekte Samsung oldukça bonkör!

Kilim ve Perde Yıkarken Sıfır Endişe!
Titiz bayanların sıklıkla tercih ettiği samsung çamaşır makinesi modeli tam 9 kg yıkama kapasitesine sahip. Bunun ne demek olduğunu biliyor musunuz? Evin tüm perdelerinitek seferde yıkama konforunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca kirlenen kilimlerinizi de yıkayabilir ve “acaba ıslanınca ağırlaşırsa ve makineyi bozarsa” endişesi yaşamazsınız. Sıfır endişe ile çamaşır yıkamak büyük bir keyif!
Bu model A sııfı enerji tüketimi özelliğine sahip. 1400 yıkama devri de hiç fena değil. Tek olumsuz özelliği kurutma programının olmaması... Artık pek çok modelde bu özellik var ve kurutma makinası ihtiyacını yok ediyor. Ancak bu tasarım mahrum bırakılmış. Özelliklerini incelemek isterseniz http://www.bizdeuygun.com/samsung-camasir-makinesi adresine bir defa tıklamanız kafi!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.