DADAŞLARI BULUŞTURAN AÇILIŞ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Ankara’da yaşayan Erzurumlu vatandaşların gelenek, görenek ve kültürlerini yaşatmak için Erzurumlulara hediye ettiği Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği binası açıldı.

26 Şubat 2014 Çarşamba 11:52
DADAŞLARI BULUŞTURAN AÇILIŞ
Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani Aksungur, Yenimahalle Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Cengiz ve Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal katıldı. Kültürlerini yaşatmak için Erzurumlulara dernek binası tahsis etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Yaşar, “Ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu çağdaş, demokratik, laik cumhuriyetin gücüyle çalışıyorum, o yolda ilerliyorum. Vatandaşa hizmet etmek benim görevimdir. Ben, hiçbir vatandaşımı ötekileştirmedim. Benim için cumhurbaşkanı ne ise bir ayakkabı boyacısı da aynıdır. Kimseye ayrı muamele yapmadım, herkese kucak açtım. Benim sevdam halk sevdasıdır” dedi.
Yenimahalle Belediyesi’nin kendi kaynaklarıyla yatırım yapan belediyeler arasında Türkiye’de 3’üncü, CHP’li belediyeler arasında 1’inci sırada olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Bana soruyorlar sen bu hizmetleri nasıl yapıyorsun? Gömü mü buldun? Ben gömü bulmadım, devletin parasını kendi param gibi kullandım. Değerinde mal aldım, değerinde mal sattım” diye konuştu.
BAŞKANLARDAN YAŞAR’A TEŞEKKÜR
Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal ise, “Kültürümüzü yaşatmak boynumuzun borcudur. Bu yolda Fethi Yaşar her zaman yanımızda olmuştur” ifadelerini kullandı. 

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.