ÇOMOĞLULARI DERNEĞİ FAALİYET ALANINI GENİŞLETİYOR

Ülke genelinde 5 binin üzerinde nüfusa sahip olduğu bilinen Çomoğluları Derneği faaliyet alanını her geçen gün daha da genişletiyor.

14 Haziran 2015 Pazar 13:33
ÇOMOĞLULARI DERNEĞİ FAALİYET ALANINI GENİŞLETİYOR
Ülke genelinde 5 binin üzerinde nüfusa sahip olduğu bilinen Çomoğluları Derneği faaliyet alanını her geçen gün daha da genişletiyor. Geçtiğimiz günlerde ‘Geleceğime Sahip Çıkıyorum’ projesiyle gençleri madde bağımlılığına karşı uyarmayı ve farkındalık oluşturmayı hedefleyen dernek, şimdi de hukuk alanında boy gösterecek. 

Derneğin adını taşıyan Çomoğlu Hukuk Bürosu, Vani Efendi İş Merkezi’nde, yapılan duaların ardından gerçekleştirilen açılış töreniyle resmen hizmete başladı. Çomoğlu Hukuk Bürosu’nun iş ve işlemelerini aynı zamanda derneğin Gençlik Komisyonu Başkanı olan Avukat Sefa Nur Çomaklı yürütecek.

Çomoğlu Derneği’nin Türkiye geneline yayılmış bir nüfus yapısının olduğunu ve gün geçtikçe faaliyet alanlarının daha da genişlediğinin belirten Çomoğluları Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı, ‘ Derneğimizin öncelikli hedefi Türkiye’nin değişik bölgelerine dağılmış aile mensuplarını bir araya toplayarak tek çatı altında birleştirmektir. Bu anlamda çalışmalarımız sıklıkla devam ediyor.’ dedi.

Gençlerin en önemli öncelikleri arasında yer aldığını ve bundan sonraki zamanlarda gençlerle ilgili proje ve çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Çomaklı, sözlerine şöyle devam etti:” Çalışmalarımızın merkezine geçlerimizi koyuyoruz ve biliyoruz ki yarın onların olacak. Dernek olarak ta her geçen gün faaliyet alanımızı genişletiyor, gençlerimizi hayatın her alanına dahil ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Çomoğlu Hukuk Bürosu’nun faaliyetleri, Gençlik Komisyonu Başkanımız Avukat Sefa Çomaklı tarafından yürütülecek. Bu bizim gençlerimize verdiğimiz önemi en işi şekliyle ispatlıyor.”

Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çomaklı, geçtiğimiz yıllarda 500 aile mensubunun katıldığı bir iftar programını Rize’de gerçekleştirdiklerini ve aynı programı Erzurum’da organize edeceklerinin bilgisini de verdi.

Açılış programına Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ATA Teknokent Genel Müdürü Recep Sadeler, Çomoğlu Aşkale Derneği Başkanı Yavuz Çomaklı ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Program, birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. 

Editör

Son Güncelleme: 14.06.2015 13:34
Anahtar Kelimeler:
Erzurumçomoğlular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.