CİRİTTE GRUPLAR BELLİ OLDU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği Atlı Cirit Mahalli Lig maçları için Erzurum GHSİM’de grup belirleme ve fisktür çekilişi yapıldı.

19 Nisan 2013 Cuma 16:04
CİRİTTE GRUPLAR BELLİ OLDU
Türkiye’de en çok Atlı Spor Kulübü’ne sahip olan Erzurum’da Atlı Cirit Mahalle Lig müsabakaları 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde başlıyor. Müsabakalar öncesinde yapılan grup belirleme ve fikstür çekilişine 19 kulüp katıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Şinasi Polat Başkanlığı’nda yapılan Fikstür çekilişine GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Cirit İl Temsilcisi Cafer Çağatay ve kulüp başkanları ile kulüp temsilcileri katıldı. Erzurum’dan 19 takımın katılacağı Cirit Ligi şimdiden büyük bir çekişmeye sahne olacağa benziyor.

DÖRT GRUPTA OYNANACAK

Erzurum Mahalli Lig Atlı Cirit İl Birinciliği Müsabakaları bu sezon 4 grupta oynanacak. A, B ve C Grubu’nda beşer takım, D Grubu’nda da dört takım mücadele edecek. Bu yıl yapılan fikstür çekilişinde Seri başı uygulaması oldu. Yapılan kura çekilişinde geçen yılın Türkiye Şampiyonu Erzurum Atlıspor D Grubu’nda yer alırken, A Grubu’nun seri başı Akıncılar, B Grubu’nun seri başı Ejder Atlıspor, C Grubu’nun seri başı ise Kombina Atlıspor oldu. Yapılan grup belirlemelerinde A Grubu’nda Akıncılar Atlıspor, Osmanlı Atlıspor, Aziziye Termal Atlıspor, Dereboğazı Atlıspor ve Dadaş Atlıspor yer aldı. B Grubu’nu Ejder Atlıspor, Çayırtepe Atlıspor, Çiftlik Atlıspor, Haydarhan Atlıspor ve Palandöken Belediyesi Atlıspor oluşturdu. C Grubu’nda Kombina Atlıspor, Atatürk Üniversitesi, Altınbulak Atlıspor, Ilıca Atlıspor Kulübü ve Yenişehir Atlıspor kulüp yer aldı. D Grubu’nda ise Erzurum Atlıspor, Yukarı Yenice Atlıspor, Ovacık Atlıspor ve Şengel Atlıspor mücadele edecek. Ligde ilk hafta maçlarının 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde oynanacağını belirten Erzurum GHSİM Müdürü Vekili Şinasi Polat, Mahalli Lig İl Birinciliği de gruplarında şampiyon olan takımlar, Grup Birinciliği Müsabakalarında Erzurum’u temsil edeceklerini belirterek, Federasyon’un Erzurum’dan isteyeceği takım sayısının netleşmesi durumunda gruplarda ikinci olan takımların play off maçlarının ardından belirleneceğini söyledi. Polat, “Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyoruz” dedi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen de, 2012-2013 Cirit Sezonunda lig maçlarında uygulanacak yeni talimatlar hakkında kulüp başkanlarına ve yöneticilere bilgi verdi. Tilkidöğen, “Bu sezon tüm talimatları harfiyen uygulayacağız” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.04.2013 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.