ÇAT’TAN HAİNLERE LANET YAĞDI

Çat Ülkü Ocakları, teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

admin
admin
13 Aralık 2016 Salı 20:20
ÇAT’TAN HAİNLERE LANET YAĞDI
Geçtiğimiz gün İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısına karşı, tüm Türkiye tek yürek oldu. Hainleri tel’in yürüyüşleri düzenlenirken, anlamlı bir etkinlikte Erzurum’un Çat ilçesinde düzenlendi. Ülkü Ocakları Çat İlçe Başkanı Ufuk Laçin’in önderliğinden bir araya gelen Çatlılar ve genç bozkurtlar, lanet yürüyüşü düzenleyerek, hainleri ve onların alçak destekçilerini protesto ettiler. Çat Hükümet Konağı’ndan başlayan yürüyüş, sosyal tesisler önünde sona ererken, dev Türk bayrağı açan Çatlılar hainlere lanet yağdırdı, emniyet mensuplarına ve güvenlik güçlerine sahip çıktılar.
Burada bir konuşma yapan Çat Ülkü Ocakları Başkanı Ufuk Laçin, “Polise, askere uzanan eller kırılsın.” dedi. Çat Hükümet Meydanı’nda “Ne mutlu Türk’üm diyene” diye haykırarak, hainlere meydan okuyan Ufuk Laçin’in sözleri sık sık, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları ile kesildi. Çat’taki teröre lanet yürüyüşü şehit polisler için okunan Fatihalar ile sona erdi.


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.