CASUAL BAYAN PANTOLON MODELLERİ

Günlük giyim stilinin karakteristik özelliği rahat ve şık olmaktır.

admin
admin
08 Nisan 2016 Cuma 08:32
CASUAL BAYAN PANTOLON MODELLERİ
Günlük giyim stilinin karakteristik özelliği rahat ve şık olmaktır. Cesur ve farklı renk tonları ile yeni kombinasyonlar yaratılabilir, tasarım giysilere ilişkin detayları ve çeşitli stilleri kendi beğeninize göre de harmanlayabilirsiniz. Desensiz, klasik pantolon modelleri ise casual giyimin mutlaka dolabınızda yer alması gereken en ideal ve avantajlı parçalarıdır.

İdeal Bir Casual Pantolon Modeli

İş, ofis ve sokak şıklığının baş rol oyuncusu pantolon modelleri için incelediğimiz Zemingiyim.com sitesindeki klasik bir modeli örnek gösterebiliriz. 2 cepli, belden kemerli düz renkli pantolon son derece rahat bir kalça-bel mesafesine sahip. Modelin bileklerde biten paça uzunluğu gayet ölçülü ve bitim noktasından hoş, küçük bir yırtmaç ile de detaylandırılmış.
Lacivert, siyah, bordo ve vizon renk seçenekleri bulunması, çalışan bayanlar için bir avantaj. Bu 4 ayrı renk pantolon modeli ile onlarca farklı kombinasyon yaratılabilir. En önemlisi de %70 gibi yüksek oranda terletme, kaşındırma riski olmayan pamuk kumaştan üretilmiş olması. İndirimli fiyatı da çok uygun olan pantolon modeli ve diğer türde giyim parçaları için
http://www.zemingiyim.com/kadin-pantolon-modelleri linkine göz gezdirebilirsiniz. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.