BURSA'DA DA BÖYLE OLSUN

Pazar günü Kazım Karabekir Stadı’nı bayram yerine çeviren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’dan taraftar Oyak Renault ile deplasmanda oynanacak olan maçta da zafer bekliyor. Taraftar, takımının Bursa’da da kendisini sevindireceğine inanıyor.

02 Nisan 2013 Salı 01:40
BURSA'DA DA BÖYLE OLSUN
Nurullah PALA

Erzurum’un Spor Toto 3. Ligi’ndeki temsilcisi Büyükşehir Belediyespor’un kendi evinde ligin 29. Haftasında Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek haftalar sonra ilk beş içine girmesi şehirde ve taraftarlar arasında büyük bir mutluluk yaşattı. Mavi-beyazlı takım Keçiören zaferi ile taraftarını coşturmuştu. Taraftarlar komşu ilin takımı Gümüşhanespor’un bir puan üzerine çıkarak beşinci sıraya yerleşen Büyükşehir Belediyespor’dan Bursa deplasmanında da zafer bekliyor. Mavi-beyazlı taraftarlar, “Takımımıza Bursa deplasmanında da güveniyoruz. İnşallah hafta sonu Bursa Oyak Renaultspor’u da mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Oyak hazırlıkları başlıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da Oyak Renaultspor maçı hazırlıkları da bugün başlıyor. Keçiören galibiyeti ile play off için avantaj sağlayan Erzurum ekibi, gözünü Oyak Renaultspor maçına çevirdi. Mavi-beyazlılar Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yardımcıları nezaretinde yapacağı teknik ve taktik idmanları ile zorlu Oyak maçına bilenecek. Mavi-beyazlıların hocası Taşkın Güngör’ün eksiklere rağmen Pazar günü sahada savaşan oyuncularını maç sonunda tebrik ederek, “Yüreğinizi ortaya koyduğunuz için hepinizi kutluyorum. İnanıyorum ki, bundan sonraki maçlarda savaşanacaksınız. Bu gece galibiyeti kutlayın ancak, yarından itibaren tamamın Oyak Renault maçına konsantre olun” dedi.

Ligde 30. Hafta maçları
Oyak Renault-Erzurum BŞ Belediye
Beylerbeyispor-Çorum Belediye
Sancaktepe-Gümüşhanespor
Keçiörengücü-Maltespor
Isparta Emre-Darıca G. Birliği
K.Maraş Belediye-Kocaelispor
Mardinspor- Arsinspor
Elazığ Belediye-Diyarbakırspor
Altınorduspor-Yimpaş Yozgat

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2013 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.