BULUTLAR, ATA UNİ TV'YE KONUK OLDU

Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Atatürk Üniversitesi Televizyonu’na program konuğu oldu. İletişim Fakültesi öğrencilerince hazırlanan “Bir Gündem” isimli programa katılarak yaptığı hizmetleri ve yapacağı çalışmaları anlattı.

22 Mayıs 2012 Salı 12:51
BULUTLAR, ATA UNİ TV'YE KONUK OLDU
Atatürk Üniversitesi Televizyon stüdyolarında yaklaşık bir saat kalan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, programın sunucusu İletişim Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Rabia Hoşgör’ün sorularına samimi bir şekilde cevap verdi.
Başkan Bulutlar, üç yılık görev süresince yaptığı çalışmalara değinirken 2012 yılında yapacağı çalışmalar ile ilgilide bilgi verdi. Başkan Bulutlar,” 2012 Yılı için hazırlanan program da gençlerin daha çok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri içerisinde yer almaları için Ertuğrul Gazi Mahallesinde 6 bin metrekare üzerine kurulu Kapalı Spor Salonu Tesisleri ve Kültür Merkezini temellerini çok kısa bir süre sonra atacağız. Şimdiden Gençlerimize ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine bayanlara özel olmasını istediğim Yıldızkent’te Hanımlar Çarşısı projemiz var. Bu projemizin sonuna yaklaştık. Palandöken Mahallesin de Kentsel Dönüşüm çalışmaları için halk ile görüşmelere başladık. İkinci etap Kentsel Dönüşüm çalışması için Yunus Emre Mahallesi üç küme evler çevresi için düğmeye basıldı. Erzurum’da ve İlçemizde bir ilk olacak çok özel bir park yapıyoruz. Bu parkımızı sadece engelli vatandaşlarımız kullanacak. 19 Köy mahallemize çocuk parkı, ilçemize ise 5 yeni park yapacağız. İlçemizde bulunan mevcut 70 parkımız da bakım, onarım ve çevre düzenlemesi yapacağız. 30 bin ton standartlara uygun sıcak asfalt dökümünün yanı sıra doğal granit taş,25 bin metrekare kilit taşı,25 bin metrekare karo, 17 bin metrekare bordür çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.
Öte yandan hazırlanan program içerisinde yer alan halk röportajlarında ise ilçe halkını beklentilerini dinleyen ve takdirlerini alan Başkan Bulutlar, program sonrası Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileriyle birlikte konuk olduğu ATA Televizyon Stüdyolarında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 23.05.2012 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.