Bizim her işimiz böyle!

Bizim her işimiz böyle!

admin
admin
02 Haziran 2018 Cumartesi 00:16
Bizim her işimiz böyle!

Atlama kuleleri, tarihi çifte minareler, Yakutiye Medresesi ve Üç Kümbetler gibi Erzurum’un da sembollerinden biri haline gelmiştir.

Türkiye’nin de ilk atlama kuleleri olması hasebiyle övündüğümüz, gözümüz gibi baktığımız bir tesistir. Palandöken’de ki tarihi kiremitlik tepede kurulu bulunan atlama kulelerinin bakım, onarım ve koruması da doğal olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ndeydi. Di diyorum çünkü artık değil! Zira bugünlerde koltuğu sallandığı için akıl almaz yöntemlere başlayan ve bir türlü de seçim yaptırmayan Erol Yarar’ın başkanı olduğu Kayak Federasyonu’na devredildi.

Hem de Spor Müdürlüğü’nün çok istememesine rağmen! Gel gör ki, atlama kulelerini ve de yanındaki olimpiyat sporcularının kaldığı Kule Otel’in güvenliği şimdi Allah’a emanet! Daha düne kadar giriş çıkışları güvenlikçiler olduğu için kontrollü yapılan atlama kulelerine önüne gelen rahatlıkla girip, çıkabiliyor. Nizamiye duruyor ama güvenlikçiler çekildi.. Daha düne kadar güvenlikçi olduğu için kontrollü giriş çıkışların yapıldığı atlama kulelerine bugün her önüne gelenin elini kolunu sallayarak gitmesi ne derece doğru? Ve şimdi soruyoruz.

Dün emniyet tedbiri alınan girişi çıkışı kontrollü yapılan ve atlama kuleleri bu kadar sahipsiz niye bırakılıyor ve yarın vuku bulacak, olası bir problem karşısında bunun hesabını kim, nasıl verecek?

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.