BİR DAHA DARBE OLMAZ GAFLETİNE DÜŞÜLMEMELİ

Atatürk Üniversitesi Genç Vizyon Kulübü tarafından düzenlenen, ‘28 Şubat Bin Yıllık Darbe’ konulu konferansta konuşan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, “Dünyada gelir dağılımı bu şekilde oldukça ve gelir dağılımı düzelmedikçe kimseye rahat yok. Sömüren, zulüm yapan babanız olsa, düşmanınız mazlum olsa, düşmanınızı desteklemelisiniz,’’ dedi.

08 Mart 2013 Cuma 18:50
BİR DAHA DARBE OLMAZ GAFLETİNE DÜŞÜLMEMELİ
Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa konuşan Dilipak, “Ülkemizde olduğu gibi dünyada da darbe tehdidi her zaman var olacak. Bir daha darbe olmaz diyerek gaflete düşülmemeli. Şu anda yargılanan darbeciler bu işin sadece görünen kısmı. Medya, iş dünyası ve sivil toplum içerisindeki darbeci yapı hâlâ duruyor,” uyarısında bulundu.

‘ŞEYTAN TATİLE ÇIKMAYACAK’

Darbelerle karşılaşma ihtimalinin her zaman geçerli olacağını anlatan Dilipak, “Darbeler, etkili olsalar da olmasalar da, her zaman var olmaya devam edecektir. Bin yıl değil, dünya durdukça bu tehdit ortadan kalkmaz. Çünkü şeytan, hiçbir zaman tatile çıkmayacak. Şeytana kıyamete kadar mühlet verildi, bu şeytanî planlar hep var olmaya devam edecektir. Aklını şeytana kiraya veren birileri bu yöndeki çabalarını hiç eksiltmeyecek,’’ yorumunu yaptı.

“Kendimiz için Müslüman olmamalıyız. Yaşam tarzı dayatanlara karşı dini muhalefetin oluşması gerekiyor,” diyen Dilipak, şunları kaydetti: “El ele vermeli, kısıtlamaları, baskıları inanç özgürlüğüne dönüştürmeliyiz. Başörtülüler el ele verdi ve kazandı.”

Konferansı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Davut Yaylalı, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, akademisyenler ve öğrenciler dinledi.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 18:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.