BİLGİ YARIŞMASININ BİRİNCİSİ; ERZURUM LİSESİ

Yakutiye ilçesi genelinde düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasında Erzurum Lisesi birinci oldu.

25 Mart 2013 Pazartesi 14:14
BİLGİ YARIŞMASININ BİRİNCİSİ; ERZURUM LİSESİ
Bilkent lisesinde düzenlenen ve Telekonferans yöntemiyle bütün okullarda yayınlanan 11 lisenin katıldığı yarışmada Erzurum Lisesi önemli bir başarıya imza attı.

Erzurum Lisesi Coğrafya Öğretmeni Muharrem Çelik, ”Liseler arası düzenlenen bilgi ve kültür yarışmasında 11 Lise arasında birinci olduğumuz için çok mutluyuz, 20 sorunun 18’ine cevap vererek 90 puanla birinci olduk. Çalışmalarımızı hızlandırarak 2 Nisan’da yapılacak olan İlçeler arası yapılacak olan yarı finali de kazanarak ilimizi Ankara’da yapılacak olan liseler arası yarışmada temsil etmek istiyoruz.” dedi.

Erzurum Lisesi Müdürü Selami Güneş ise, “Erzurum lisesi Yakutiye İlçesindeki 11 Anadolu lisesi arasında birinci oldu. Erzurum Lisesi eski günlerine geri döneceğine inanıyorum. İl birincisi olmak için odaklandık. İlde birinci olup ilimizi Ankara’da yapılacak olan İller arası bilgi ve kültür yarışmasında temsil etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2013 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.