BELET, GÖZYAŞI VE DUALARLA UĞURLANDI

Eski Horasan müftülerinden merhum Muhammed Sıddık Taşkesenlioğlu'nun oğlu Emin Baki Belet, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. Belet’in cenazesi Emirşehy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıktaki aile kabristanına gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi.

27 Eylül 2012 Perşembe 10:13
BELET, GÖZYAŞI VE DUALARLA UĞURLANDI
Nurullah PALA haberi...
Taşkesenlioğlu ailesi dün en acı günlerinden birini yaşadı. Eski Horasan müftülerinden biri olan Erzurum'un manevi dinamiklerinden merhum Muhammed Sıddık Taşkesenlioğlu'nun oğlu Mehmet Emin Baki Belet, önceki gece Hak’ka yürüdü. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve ardından da eniştesi Fahrettin Taşkesenlioğlu’nun evinde tedavisine devam edilen Beled, önceki gece hayatını kaybetti. 58 yaşında yakalandığı akciğer kanserinden kurtulamayan ve hayatını kaybeden  Belet'in naaşı Emirşeyh Cami'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıktaki aile kabristanında toprağa verildi.
Taşkesenli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Baki Belet’in ölümü Erzurum’da büyük bir üzüntü yaşattı. Belet'in cenaze namazını Ali Haydar Taşkesenligil kıldırdı.
CENAZE NAMAZINA YÜZLERCE KİŞİ KATILDI
Emirşehy Camii’nde kılınan cenaze namazına,  AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, Orhan Boroğlu, TFF Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan, TEDAŞ Aras Elektrik A.Ş Bölge Müdürü Adnan Taşkesenlioğlu, Taşkesenli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Fahrettin Taşkesenlioğlu, ile çok sayıda vatandaş ile cami cemaati  katıldı. Belet'in cenazesi Asri Mezarlıktaki aile kabristanında gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Belet evli ve iki çocuk babasıydı. Cenaze namazının ardından vatandaşlar, taziye dileklerini Taşkesenlioğlu ve Belet ailelerine iletti. Cenaze namazında amcasının oğlu ve kayınbiraderini kaybeden Fahrettin Taşkesenlioğlu da büyük bir üzüntü yaşarken, kendisini cenazeye katılan dostları ve mesai arkadaşları teskin etti. Bizde DOĞUTÜRK ailesi olarak, Merhuma Allah’tan Rahmet, kederli ailesini ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör

Son Güncelleme: 27.09.2012 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.