BEAH'A 10 DOÇENT DOKTOR

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi uzmanlarından Dr. Mehmet Ali Kaygın ve Gastroentroloji uzmanlarından Dr. Mahmut Arabul, Doçentlik sınavında başarılı olarak "Doçent" ünvanını almaya hak kazandılar.

28 Mayıs 2013 Salı 16:01
BEAH'A 10 DOÇENT DOKTOR
Alınan bu akademik ünvanlarla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi gücüne güç katarak akademik ünvanlı doktor sayısını 8 den 10 yükseltti.

Kamu Hastaneleri Birliği Erzurum Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan doçentliğe yükselen Doç. Dr. Mehmet Ali Kaygın ve Doç. Dr. Mahmut Arabul’u Kliniklerinde ziyaret ederek kutladı.

Genel Sekreter Prof. Dr. Fazlı Erdoğan; ‘’Özellikle Erzurum’da sağlık hizmetlerindeki kalite her gün yükselerek devam etmektedir genel Sekreterliğimiz bünyesinde faaliyet gösteren hastanelerden biri olan Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ise yükselen bu akademik kadrolu doktor kalitesi ile her geçen gün gücüne güç katmaktadır diyerek Erzurum ve bölgeye en kaliteli hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarının altını çizdi.

Doç. Dr. Mehmet Ali Kaygını ve Doç. Dr. Mahmut Arabul’u almış oldukları akademik Ünvarlarından dolayı kutlayan Prof. Dr. Erdoğan arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum dedi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Doçent Doktor olarak hizmet verilen klinikler şu şekilde oluştu.

Kalp ve Damar cerrahi (2),Endokrinoloji (2),Gasroentroloji ve iç hastalıkları ( 2),Genel cerrahi (1), Romatoloji (1), Beyin ve sinir cerrahi(1), Dahiliye ( 1)

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2013 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.