BAŞKAN CENGİZ’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

30 Ekim 2013 Çarşamba 17:45
BAŞKAN CENGİZ’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, beklenen açıklamayı yaptı. Cengiz, AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı müracaatında bulundu. AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin’e resmi başvuru belgelerini teslim eden Başkan Cengiz, “Aziziye Belediye Başkanlığımız döneminde edindiğimiz deneyim ve tecrübelerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak için Yakutiye’den aday adayı oldum.” dedi.
Yakutiye’nin Erzurum’un yüzük kaşı olduğunu ve bu bölgede yapılacak hizmetlerin Erzurum’un çehresinin değişmesine doğrudan etkisinin olacağına dikkat çeken Başkan Cengiz, “Erzurum’un göz bebeği olan Yakutiye’ye hizmet noktasında kollarımızı sıvadık. Beş yıl boyunca Aziziye Belediye Başkanlığı görevimizde edindiğimiz bilgi ve birikimimizi, deneyim ve tecrübelerimizle yoğurarak, daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Bu bağlamda, Allah nasip eder, partimiz de uygun görürse, halkımızın destek ve teveccühü ile hizmete talibiz. Aziziye Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğümüz süre içerisinde, ak belediyecilik anlayışıyla, şaibeden uzak, hak, hukuk ve adalet ölçütlerini ön planda tutarak, ‘önce insan’ ilkesiyle hizmet ürettik. Ak kadroların mensubu olmaktan her zaman gurur duyduk. Aday adaylığımızı Yakutiye’den açıkladık. Partimize, Yakutiye ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.10.2013 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nabi eren 2013-10-31 13:04:19

Sayın başkanım ilk önce hayırlı olsun kendi adımıza üzüldük senin adına sevindik gurur duyduk siz daha iyi yerlerde görmek bizim arzumuzdr başarılarının devamını diler size olan bağlılığımı bildirmek isterim Allah yar ve yardımcın olsun