BAŞKAN BULUTLAR SAHİP ÇIKTI

Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yeşilçam sokağında yer alan 2 katlı bir binada mutfak tüpünün patlaması sonucu meydana gelen olayda 9 kişi yaralanmasının ardından olay gerinde inceleme yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Elman ve Çınar ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

27 Mart 2013 Çarşamba 11:15
 BAŞKAN BULUTLAR SAHİP ÇIKTI
Sabahın ilk saatlerinde olay yerinde bizzat incelemelerde bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Yunus Emre Mahallemiz de üzücü bir kaza meydana gelmiştir. Bu kazanın tek tesellisi ve sevindirici tarafı can kaybının olmamasıdır. Kazada yaralanan Elman ve Çınar ailelerine acil şifalar diliyorum. Hiç endişe etmelerine gerek yok. Çünkü Palandöken Belediyesi maddi ve manevi anlamında yaralarını saracaktır. Belediye olarak ne gerekiyorsa o yapılacaktır” dedi. 
Başkan Bulutlar daha sonra mahalle muhtarı Mehmet Ceylanla ayaküstü bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.