BAŞKAN AYDIN’DAN MECLİS ÜYELERİNE BİLGİSAYAR JESTİ

Horasan Belediye Meclisi Aralık aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın başkanlığında yapıldı.

admin
admin
22 Aralık 2015 Salı 18:22
BAŞKAN AYDIN’DAN MECLİS ÜYELERİNE BİLGİSAYAR JESTİ
Horasan Belediye Meclisi Aralık aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Üyelerinin eksiksiz olarak katıldığı toplantı öncesinde Başkan Aydın, tüm meclis üyelerinin göstermiş oldukları başarılı çalışmaları kutlayarak hepsine notebook bilgisayar hediye etti
 
Mecliste konuşan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Horasan’ın daha güzel ve yaşanabilir bir şehir olması için hep beraber çaba gösterdik. 2015 yılını Belediyemiz imkanları nispetinde çok iyi değerlendirdik, 2015 yılı Horasanımız için bir çok noktada başlattığımız çalışmalarımızın somut olarak ortaya çıktığı verimli bir yıl olmuştur. Horasan Belediyesi 2015 yılını yüz akıyla tamamlamıştır. Yeni yılda da hayata geçireceğimiz projelerimizle, Horasanımızı çok daha güzel yarınlara hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde taşıyacağız. Daha fazla hizmet etme gayretiyle yaşanabilir bir Horasan inşa etme çabamızı, Sizlerin desteği ile 2016 yılında da yeni projelerle sürdürmeye süratle devam edeceğiz.
2016 yılında da hep beraber  daha  nice  güzel  işlere  imza  atacağımıza  inancım sonsuzdur. Tüm Meclis Üyelerimizi göstermiş oldukları çalışmalarından ötürü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.