AZİZİYE’DE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Aziziye Belediyesi bu çalışma sezonunda 10 bin metretül bordür ve kaldırımlarda 20 bin metrekare de desenli asfalt çalışması yaptı.

01 Ekim 2013 Salı 16:54
AZİZİYE’DE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR
Aziziye Belediyesi, asfalt çalışması yaptığı yollarda kaldırımları da yeniliyor. Bilali Habeş, Abdulhamit Han ve Ahmet Yesevi Mahallelerindeki kaldırımlarda bordür çalışması yapılıyor ve kaldırımlara daha dayanıklı olduğu için desenli asfalt atılıyor.

Dolu dolu bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlanan Aziziye Belediyesi, Dadaşkent ve Ilıca’da adeta hizmet rüzgarı estiriyor. Belediye hizmeti girmemiş, mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye, asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra, kaldırımlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımlarda 10 bin metretül bordür çalışması yapan belediye, 20 bin metrekare de desenli asfalt çalışması yaptı.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, dolu dolu bir çalışma sezonunu daha geride bırakmaya hazırlandıklarını ifade ederek, belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine yayıldığını, emek ve alın teriyle yoğrulmuş beşinci yılı geride bıraktıklarını ifade etti. Rekor seviyede yol ve kaldırım çalışması yapıldığına işaret eden Başkan Cengiz, “Planlı ve programlı bir çalışma neticesinde dolu dolu beş yıl geçirdik. Asfalt ve kilitli taş çalışmalarıyla birçok mahallemizi adeta baştan aşağı yeniledik. Bu sezonda Ilıca Fidanlık ve Bahçelievler Mahallelerinin tamamında kilitli taş çalışması bitti, Ferah Mahallesi’nde çalışmalar devam ediyor. Dadaşkent Abdulhamit Han Mahallesi’nde asfalt çalışması yapıldı. Bilali Habeş ve Abdulhamit Han Mahalleleri’nde kaldırımlar yenilenerek, asfalt çalışması yapılıyor. 20 kilometre yeni açılan imar yollarında soğuk asfalt çalışması yapıldı. Başladığımız ilk gündeki çalışma azmimiz ve hizmet tempomuz ne ise, bu son çalışma sezonunda da aynı tempoyla çalıştık, çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler, hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.10.2013 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.