AZİZİYE’DE HİZMET RÜZGARI HIZ KESMİYOR

Aziziye Belediyesi dolu dolu bir çalışma sezonunu daha geride bıraktı.

24 Kasım 2013 Pazar 15:41
AZİZİYE’DE HİZMET RÜZGARI HIZ KESMİYOR
Fidanlık ve Bahçelievler Mahallesi’nin ardından Ferah Mahallesi’nin tüm sokakları kilitli taş ile işlendi. Belediye bu sezon, 35 bin metrekare kilitli taş, 50 bin ton asfalt, 15 bin metrekare kaldırım ve 20 kilometre de yeni açılan imar yollarında soğuk asfalt çalışması yaptı. 

Aziziye Belediyesi, Ilıca Ferah Mahallesi’nin de tüm sokaklarını kilitli taş ile işledi. Hizmet programı çerçevesinde bu sezon Fidanlık Mahallesi’nden kilitli taş çalışmasını başlatan belediye, Bahçelievler Mahallesi’nin ardından, Ferah Mahallesi’nin de tüm sokak ve kaldırımları tamamlandı. Asfalt çalışmasını ise Dadaşkent Abdulhamithan Mahallesi’nden başlatan Aziziye Belediyesi, Dadaşkent Bilali Habeşi Mahallesi’nde kaldırımları, Ilıca Sanayi ve Bahçelievler Mahallesi’nde da yolları yeniledi. Ayrıca bu sezon Dadaşkent’te yeni açılan imar yollarında da 20 kilometre soğuk asfalt çalışması yapıldı. Bu yaz sezonu çalışmaları kapsamında, toplam 35 bin metrekare kilitli taş, 50 bin ton asfalt ve 15 bin metrekare de kaldırım çalışması gerçekleştirildi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, beş yıllık görev süresinde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını söyledi. Belediye imkanlarının hizmet olarak ilçenin her köşesine eşit bir şekilde yayıldığını kaydeden Başkan Cengiz, “Halkımıza hizmet yolundaki kararlılığımız, hemşehrilerimizin desteği ve duasıyla attığımız adımlar, güzel sonuçlar ortaya çıkardı ve beş yılda tüm mahalle ve sokaklarımıza müdahale etme imkanı bulduk. İlçemizde rekor seviyede asfalt ve kilitli taş çalışması yaptık. Geride bıraktığımız beş yıl içerisinde yaptığımız hizmetlere bakınca gerçekten tarifi mümkün olmayan bir bereket ve belediyemizin mali imkanlarının çok üzerinde hizmet ürettiğimizi görüyoruz. Hizmetin en mükemmeline layık olan hemşehrilerimize, hizmetkar olmanın gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 24.11.2013 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.