AZİZİYE BÜYÜYOR, GELİŞİYOR

Erzurum’un konutlaşma açısından gözde mekanları arasında yer alan Aziziye ilçesi her geçen gün biraz daha büyüyor ve gelişiyor.

14 Kasım 2012 Çarşamba 15:51
 AZİZİYE BÜYÜYOR, GELİŞİYOR
Belediye bu yılda 12 bin 500 metre imar yolu açarak yeni konutlaşma alanları oluşturdu. Çalışmalar kapsamında, ilçenin Dadaşkent Abdulhamit Han ve 200 Evler Mahallesi ile Ilıca Yeşil Mahalle’de 15, 17, 20 ve 25 metre genişliğinde imar yolları açılarak dolgu malzemesi çekildi. 

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin cazibesinin her geçen gün arttığını ifade ederek, yeni imar yollarının açılmasıyla ilçede konutlaşmanın daha da yoğunlaşacağını ifade etti.

Yeni imar yollarının ilçenin gelişimine de ciddi katkılar sunacağının altını çizen Başkan Cengiz, “İlçemizin yarınlarını oluşturmak, her yönüyle örnek ve parmakla gösterilen bir ilçe dizayn etmek için çalışıyoruz. İlçemizin cazibesi her geçen gün artıyor. Arsa fiyatları tavan yapmış durumda. İnşaat ruhsatı için ciddi talep var. İlçemizin çehresini değiştirmek, cazibe merkezi haline getirmek yarınlara daha güvenle bakan bir cazibe merkezi oluşturmak için çalışıyoruz. İlçemiz yapılaşma açısından örnek bir ilçe ve yapılaşmanın olduğu mevcut alanlarda yollar çok geniş ve düzenli. Yeni açtığımız yolları da bu plan doğrultusunda 15, 17, 20 ve 25 metre genişliğinde yaparak bu düzeni koruyoruz. Bu yollarla hemşehrilerimiz arsalarına daha rahat bir şekilde ulaşacak ve konutlaşma hız kazanacak. Konutlaşmanın olması, ilçemizin nüfus yoğunluğunun artmasına, gelişmesine ve büyümesine vesile olacaktır." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 14.11.2012 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.