AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ

Aziziye Belediyesi, personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek adına düzenlediği eğitim seminerlerini sürdürüyor.

02 Ocak 2013 Çarşamba 17:51
AZİZİYE BELEDİYESİ PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ
Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Başkan Danışmanı Doç. Dr. Şafak Ertan Çomaklı tarafından verilen eğitim seminerleri kapsamında personellere, vizyon, misyon, imaj ve protokol kuralları ile vatandaş memnuniyeti konularında eğitim veriliyor. 

Hizmet içi eğitim seminerlerinin personellerin kişisel bilgi ve becerilerini geliştirmelerine, hizmette kalite ve verimliliğin artmasına katkı sunacağını kaydeden Çomaklı, seminerlerin belediye hizmetlerinin halka daha iyi ulaşmasını sağlayacağını ifade etti.

Çomaklı, seminerler, çalışan ile halk (müşteri) arasındaki iletişimin doğru ve sağlıklı şekilde gerçekleşmesine, verilen hizmetin kalite ve kapasitesinin artmasına vesile olacağı gibi, standartların da daha da yükseleceğini belirtti.

CENGİZ: HEDEF, GÜLERYÜZLÜ VE KALİTELİ HİZMET

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, vatandaşla kurulan iletişimde hizmet içi eğitim seminerlerinin büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek, güler yüzlü hizmetin ana hedef olduğunu kaydetti.

Seminerlerin hizmette kalitenin artmasına ciddi katkı sunacağına işaret eden Başkan Cengiz, “Halkımıza en güzel hizmeti, en hızlı şekilde sunmak adına düzenlenen seminerlerin önemi büyüktür. Halkımızdan bu konuda ciddi geri dönüşüm aldık. Bundan sonra da eğitim seminerleri devam edecektir.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.01.2013 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.