ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN 29 İHRAÇ DAHA

Resmi Gazete'de yayınlanan 675 sayılı kanun hükmünde kararname ile çok sayıda kamu çalışanı ihraç edildi.

admin
admin
30 Ekim 2016 Pazar 11:37
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN 29 İHRAÇ DAHA
İhraç edilenler arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden 29 öğretim üyesi de yer aldı. Kararnamede, “Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler kamu görevinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın çıkarılmıştır. Bu kişilere ayrıca herhangi bir tebligat yapılmaz. Haklarında ayrıca özel kanun hükümlerine göre işlem tesis edilir.” ifadelerine yer verildi.
Kararnameyle Atatürk Üniversitesi’nden 11 profesör, 8 doçent, 8 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi ve 1 de okutman ihraç edildi. İhraç edilenler arasında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile aynı soyadı taşıyan Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Kemal Çomaklı da yer alıyor.
İŞTE İHRAÇ EDİLENLER


Editör

Son Güncelleme: 30.10.2016 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aHMET 2016-10-30 16:28:28

işte sayin rektörün kim olursa olsun ihraç listesine koyacaği ve bu konuda kesin kararli olduğu burdan belli olmuştur.