ATATÜRK STADI’NA YANAŞMADILAR

Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetiminin, “Oyak maçını Bursa Atatürk Stadı’nda oynayalım” teklifini Oyaklı yöneticilerin kabul etmediği öğrenildi. Maç 400-500 seyirci kapasiteli Gemlik Stadı’nda oynanacak.

04 Nisan 2013 Perşembe 10:04
ATATÜRK STADI’NA YANAŞMADILAR
Nurullah PALA

Hafta sonu Ligin Otuzuncu haftasında deplasmanda Bursa Oyak Renault Spor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da zorlu maçın hazırlıkları sürerken, yolculuk hazırlıkları da başladı. Keçiörengücü galibiyetiyle ligde beşinci sıraya yükselerek play offa yükselme konusunda dev bir adım adan Erzurum ekibinde, Bursa’daki Erzurumlular düşünülerek, Oyak maçının Bursa Atatürk Stadı’nda oynanması için bir hamle başlatıldı. Ancak, Büyükşehir Belediyespor yönetiminin girişimlerinin sonuçsuz kaldığı öğrenildi.

Siz para biz taraftar kazanalım
Erzurum Büyükşehir Belediyespor yönetiminin Oyak Renault Spor yönetimine, “İsterseniz, maçı Bursa Atatürk Stadı’nda oynayalım. Bursa’da çok sayıda Erzurumlu var. Oradaki Erzurumluların maça gelerek şehirlerinin takımı görmesini sağlayalım. Sizlerde ekonomik olarak büyük kazanç elde edersiniz” teklifine Oyak Renault yönetiminin sıcak bakmadığı öğrenildi. Belediyespor yönetiminin teklifinin kabul edilmemesi sonucu şimdilik maç Gemlik Stadı’nda oynanacak gibi gözüküyor.

Amatör küme maçları için yapılmış
Bursa’da çok sayıda stat olmasına rağmen maç 400-500 seyirci kapasiteli Gemlik Stadı’nda oynanacak. Gemlik Stadı’nın amatör küme maçları için inşa edildiği ve en fazla 400-500 seyircinin maçı izleyebilecek konumda tribünlere sahip olduğu öğrenildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor cephesi, “Biz Maçı Bursa Atatürk Stadı’nda oynasaydık, en az onbin Erzurumlu maça gelip, takımını desteklerdi. Hem biz taraftarımızla buluşurduk, hem de Bursa Oyak Renault maddi anlamda büyük bir kazanç elde ederdi. Ama böyle olmadı teklifimizi geri çevirdiler” diye görüş belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2013 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2013-04-04 11:22:02

belki de korktular onun için atatürk stadını istemediler