“ANNEMİN DE İŞİ OLSUN”

Bölgesel ve ulusal iletişim faaliyetleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okullarda okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik “ Annemin de İşi Olsun” konulu resim yarışmasının il birincisi ve ikincisine Valilik toplantı salonunda Vali yardımcısı Özgür Aslan bisiklet hediye etti.

11 Nisan 2013 Perşembe 15:35
“ANNEMİN DE İŞİ OLSUN”
27 ilde düzenlenen resim yarışmaları il Milli Eğitim Müdürlüklerinde olmuş jüri tarafından değerlendirmeye alınıp değerlendirmeyi geçen 90 resim Ankara’daki jüriye ulaşmıştır.

Ankara’da, Milli Eğitim Bakanlığı’nın görevlendirdiği resim öğretmenleri ile İŞKUR Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi Operasyon Koordinasyon Birimi üyeleriyle Proje Teknik Destek Ekibinden oluşturulan jürinin değerlendirmesini takiben her ilin birincisi, ikincisi ve üçüncüsü nihai olarak belirlenmiştir.

Erzurum İl Birincisi Kopal İMKB İlköğretim okulu 4/A sınıfı Öğrencisi Aycan Tiski, ikinci ise Erzurum Tortum Atatürk İlköğretim Okulu 4/B öğrencisi Gülçin Özler oldu.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.