AK PARTİ'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN HAFTASONU ERZURUM'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olduğunun açıklamasının ardından ilk ziyaretini Samsun’a gerçekleştirecek. Erdoğan, Samsun ziyaretinin ardından Erzurum’a gelecek.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 01:05
AK PARTİ'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN HAFTASONU ERZURUM'DA
AK Parti Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Erzurumlularla buluşacak. Erdoğan istasyon meydanında düzenlenecek mitingte halka seslenecek. 

AK Parti Erzurum il Başkanı Fatih Yeşilyurt, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar Günü saat 17.00’da İstasyon meydanında gerçekleştireceği mitingde dadaşlara sesleneceğini açıkladı. Yeşilyurt Başbakan Erdoğan’ın aynı gün parti teşkilatı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle iftarda buluşacağını bildirdi.

Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’a teşrifi dolayısıyla oldukça büyük bir memnuniyet ve heyecan içinde olduklarını kaydeden Yeşilyurt, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle bir ilkin yaşanacağını, halkın cumhurbaşkanını seçeceğini, Erzurum’un da bu süreçte ilk kez bir cumhurbaşkanı adayı ağırlayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacaklarını, Erdoğan’ın ilk turda cumhurbaşkanı seçileceğini bildiren Yeşilyurt, “Milletimiz Başbakanımızı Cumhurbaşkanı yapacak” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 02.07.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.