AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ VEFAT ETTİ

Oltu sevilen bir simasını daha kaybetti.

25 Nisan 2013 Perşembe 17:37
AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİ VEFAT ETTİ
Geçirdiği ani kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ali Akyüz için Oltu Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Oltu’ya bağlı İnci Köyü nüfusuna kayıtlı 59 yaşındaki Ali Akyüz’ün ani vefatı ilçe halkını yasa boğdu. 

Bir dönem Oltu Belediyesi’nde de çalışan ve emekliliğinin adından inşaat işleriyle uğraşan evli ve 4 çocuk babası Ali Akyüz, çevresi tarafından sevilen, dürüst ve çalışkan birisi olarak tanınıyordu.

Belediye Binası önündeki törene; Ak Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, eş, dost, arkadaş ve yakınları katıldı.

Törende Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, Akyüz’ün özgeçmişini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise Ali Akyüz’ün belediye meclis üyeliği boyunca oldukça uyumlu bir çalışma arkadaşlığı sergilediğini söyledi. “Kendisiyle teşrik-i mesai yapmak bizler için bir onurdur.” diyen Başkan Ziyrek, üzüntülerinin büyük olduğunu belirterek Akyüz ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Müftülük Vaazı Dursun Arslan tarafından yapılan duanın ardından Akyüz’ün cenazesi, Belediye önünden alınarak omuzlarda cenaze namazı kılınmak üzere Arslanpaşa Camii’ne kadar götürüldü. Burada ikindi namazını müteakip Emekli müezzin Şerafettin Necipoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Ali Akyüz, Cankurtaran Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Demir, ilçe merkezi ve ilçe dışından gelen çok sayıda cemaat katıldı.

Cenaze töreni boyunca Akyüz ailesi ve yakınlarının bir hayli bitkin olduğu gözlendi.

Editör

Son Güncelleme: 25.04.2013 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.