ACUN ILICALI POLİS KORUMASI İSTEMEDİ

El-Kaide hücre evlerinde işyeri ve evinin fotoğrafları bulunan Ilıcalı, yaşamına korumasız devam edecek.

18 Ekim 2013 Cuma 10:20
ACUN ILICALI POLİS KORUMASI İSTEMEDİ
Geçen nisan ayında El-Kaide hücre evlerinde ele geçirilen bilgisayarların şifrelerinin kırılması üzerine elde edilen dosyalarda Acun Ilıcalı'ya suikast hazırlığı yapıldığı ortaya çıkmıştı.
HAYATINA KORUMASIZ DEVAM EDECEK
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonuyla hücre evinde, işyeri ve evinin fotoğrafları bulunan Ilıcalı'ya İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis koruması vermek istedi. Geçen günlerde, Ilıcalı'nın ofisine giden görevliler, yapımcıya 24 saat yakın koruma verebileceklerini söyledi.
Ilıcalı ise kendisine yapılan bu teklifi geri çevirdi. Ilıcalı, normal yaşantısına eskiden olduğu gibi korumasız devam edeceğini belirtti. Hizbullah'a yönelik operasyonlarda ele geçirilen dökümanlarda evi ve işyerinin adresiyle krokileri çıkan ve bombalı suikast hazırlığı yapıldığı anlaşılan modacı Cemil İpekçi'ye 2011 yılında devletten koruma verilmişti. İpekçi, o günden beri koruması olmadan dışarıya adım atmıyor.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2013 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.