5 YILDIR AKMAYAN ÇEŞME, SEKMEN’İN TALİMATIYLA SUYA KAVUŞTU

Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Aşağı Mumcu ile Kazım Karabekir Caddesi’nin birleştiği kavşakta hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan fakat 5 yıldır kullanılmayan çeşme, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla bir gecede suya kavuştu.

10 Kasım 2015 Salı 18:21
5 YILDIR AKMAYAN ÇEŞME, SEKMEN’İN TALİMATIYLA SUYA KAVUŞTU
Erzurum’un Yakutiye ilçesindeki Aşağı Mumcu ile Kazım Karabekir Caddesi’nin birleştiği kavşakta hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan fakat 5 yıldır kullanılmayan çeşme, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla bir gecede suya kavuştu. Çeşmenin yanında bulunan işletmelerden Otel Polat’ın Genel Müdürü Hamdi Akbaba, “Daha önceki dönem belediyemizin yer göstermesiyle, yersularından istifade edebilmek gayesiyle bir çeşme yaptırdık fakat 5 yıldır suya hasret kaldık. Durumu Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi’ye ilettik. Sağ olsunlar suyu hemen çeşmeye bağlatma talimatı verdi ve 1 gecede gürül gürül suya kavuştuk. Başkanımıza hakikaten şükranlarımızı arz ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. ESKİ’nin çalışanları ve yöneticilerine de şükranlarımı sunuyorum. İyi ki böylesine büyük bir özveriye sahip ve sorunları anında çözen bir başkana sahibiz” dedi. Semt sakinlerinden Orhan Noyan da, “Kendi imkânlarımızla yaptığımız çeşme yıllardır susuzluktan ağlıyordu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e konuyu bildirir bildirmez bu sıkıntıdan bizi kurtardı. Bütün esnaf ve mahalle sakinleri olarak Başkanımız Mehmet Sekmen’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, Mevla uzun ömürler versin. Memleket memleket olalı böylesine içten, samimi ve şehir sorunlarına duyarlı bir Başkan görmedi” diye konuştu. 

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.