“4G GÜVENLİ GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK” PROJESİ

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve ÇOGEP kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen “4G Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek” projesi etkinliklerinden olan “Kurumların İşleyişi” adlı başlatılan gezi yedi gün boyunca devam edecektir.

21 Kasım 2013 Perşembe 16:24
“4G GÜVENLİ GENÇLİK GÜVENLİ GELECEK” PROJESİ
23 Temmuz Ortaokulu ve Evrenpaşa Ortaokulundan 5. ve 6. Sınıf öğrencileri her gün 40 kişilik gruplar halinde, toplamda 280 öğrenci olmak üzere, bir görevli öğretmen ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinden görevli beş polis memuru ile Kurum ziyaretlerini gerçekleştirmekte. Ziyaretler sırasıyla Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, 112 Acil Servisi Komuta Merkezi, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Muhabere ve Elektronik Şube Müdürlüğüne yapılmış olup, öğrencilere ziyaret edilen kurum yetkilileri tarafından bilgilendirme yapıldı. Ziyaretler sırasında çocuklara eşlik eden TDP Şube Müdürlüğü maskotu Polican büyük ilgi gördü.

Editör

Son Güncelleme: 21.11.2013 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.